Un nou parc va fi construit în Tecuci

Eduard Turcu
sursă foto: Lucian Costin, Facebook

Un nou parc va fi construit în Cartierul Bălcescu din Tecuci.

Acest anunț a fost făcut de Lucian Costin, Primarul Tecuciului, care a spus că au fost demarate lucrările pentru amenajarea unui nou parc.

„De această dată este vorba de cartierul Nicolae Bălcescu, la intersecția străzilor Mărășești și Tudor Vladimirescu, în zona Pieței”, a punctat liberalul.

sursă: Lucian Costin, Facebook

Lucrările pentru realizarea noului parc au început deja, iar tecucenii vor putea utiliza această zonă care stătea nefolosită, așa cum a punctat Primarul Tecuciului.

„Practic, vrem să redăm circuitului public o suprafață de teren care stă nefolosită, iar cu un efort minim o vom transforma într-o oază de verdeață pentru locuitorii cartierului”, a adăugat Lucian Costin.

Acesta a oferit mai multe detalii despre stadiul lucririlor și a spus că „am delimitat întreaga zonă, am plantat arbori și arbuști, urmează să trasăm aleile, să montăm mobilierul urban și să gazonăm”.

sursă: Lucian Costin, Facebook

Totodată, Lucian Costin a punctat că, odată cu demararea acestrui proiect, administrația pe care o conduce vă moderniza și locul de joacă aflat în apropiere de noul parc.

„Iar dacă tot intervenim în zonă, vom moderniza și locul de joacă din apropiere. Pentru mine este foarte important ca fiecare tecucean să se simtă bine la el în cartier, să aibă cât mai multe facilități în proximitatea domiciliului. Toate cartierele sunt importante, nu doar centrul orașului”, a subliniat liberalul.

sursă: Lucian Costin, Facebook

Distribuie articolul