UPDATE Stelian Bujduveanu, Viceprimar General al Municipiului București: Așa cum am promis, de Sărbători, oamenii din cazul social Prelungirea Ghencea vor avea o casă

Media PNL

“Astăzi, în ședință extraordinară a CGMB a fost modificată Hotărârea Nr. 418/2018, prin care s-a extins fondul locativ cu destinație locuințe sociale. Am găsit, astfel, soluția locativă pentru cei aflați în nevoie.

Prima locuință care va fi repartizată este cea din imagini. A fost curățată și igienizată de Administrația Fondului Imobiliar (AFI). Beneficiarii acesteia vor fi selectați săptămâna aceasta și se vor muta imediat.

Am găsit deja 35 de apartamente în București, administrate de AFI și AMCCRS (Administrația Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic) în regim de locuință de necesitate. Vom identifica și altele, în perioada imediat următoare. Toate aceste locuințe vor oferi condiții decente celor aflați în nevoie.

Tot astăzi AM PRELUNGIT și măsura prin care oferim sprijin financiar pentru plata chiriei unora dintre familiile din cazul social Prelungirea Ghencea. Vom menține acest tip de ajutor atât timp cât va fi nevoie, până la finalizarea lucrărilor de construcție a complexului rezidențial social Prelungirea Ghencea.

Este o necesitate ca aceste familii să aibă un acoperiș deasupra capului.

Este o responsabilitate a Primăriei să le găsească și să le ofere o casă.

Am găsit locuințele.

Am scris proiectul de hotărâre, iar astăzi acesta a fost votat.

Le mulțumesc colegilor consilieri USR, PMP și PSD care s-au alăturat acestei inițiative a noastre ca să rezolvăm problema oamenilor.

Lucrăm, zi de zi, pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor publice din București.”, a declarat Stelian Bujduveanu pe pagina sa de Facebook.

Pentru mai multe detalii puteti intra aici.

Distribuie articolul