Vâlcea: 17,7 milioane de lei pentru modernizarea și extinderea rețelei de apă potabilă și canalizare în localitatea Făurești

Ciprian S.
Vâlcea: 17,7 milioane de lei pentru modernizarea și extinderea rețelei de apă potabilă și canalizare în localitatea Făurești

Deputatul Cristian Buican, preşedintele filialei PNL Vâlcea, a transmis că implementarea programului ”Anghel Saligny” continuă în județul Vâlcea.

Un important proiect vâlcean susținut de primarul liberal Irimia Marian din localitatea Făurești, a obținut finanțare în valoare de 17,7 milioane de lei pentru modernizarea și extinderea rețelei de apă potabilă și canalizare.

Prin obținerea acestei finanțări, primarul Irimia Marian va deschide șantierul, așa cum a promis, pentru un important proiect de dezvoltare locală, iar cetățenii se vor bucura de condiții echivalente cu cele orășenești.

”Conducerea Filialei PNL Vâlcea continuă să sprijine proiectele primarilor liberali. Ca președinte al PNL VÂLCEA, vreau să-i asigur pe aleșii noștri că și în viitor vor găsi în conducerea Filialei, în mine personal, un sprijin de nădejde în eforturile noastre comune făcute pentru creșterea nivelului de trai al concetățenilor.”, a precizat deputatul liberal Cristian Buican.

Sursă: Facebook PNL Vâlcea

Distribuie articolul