Vâlcea edilul liberal Andrei Nicolae a obținut finanțare peste 10,5 mil. lei pentru modernizarea și reabilitarea a 8,5 kilometri de drumuri din localitatea Tomșani

Vâlcea: edilul liberal Andrei Nicolae a obținut finanțare peste 10,5 mil. lei pentru modernizarea și reabilitarea a 8,5 kilometri de drumuri din localitatea Tomșani

Deputatul Cristian Buican a transmis că au fost aprobate fonduri noi prin programul „Anghel Saligny” la Vâlcea pentru localitatea Tomșani.

Edilul liberal Andrei Nicolae a obținut finanțare în valoare de 10.563.538,70 de lei pentru modernizarea și reabilitarea a 8,5 kilometri de drumuri de interes local.

”Lucrările de execuție vor respecta proiectul tehnic, iar drumurile de interes local pentru care se va interveni sunt  situate în satele Tomșani, Chiceni, Bălțățeni, Foleștii de Sus, Dumbrăvești, și Mirești.”, a comunicat primarul Andrei Nicolae.

Filiala PNL Vâlcea a comunicat că: ”Edilul liberal a făcut demersurile în alcătuirea și susținerea proiectului, precum și susținerea proiectului și prin diligențele la nivel central ale parlamentarilor liberali vâlceni.”.

Sursă: Comunicat Filiala PNL Vâlcea

Leave a Comment