comuna Zătreni

Vâlcea: edilul liberal Constantin I. Lițoiu a reușit să obțină fonduri prin PNI Anghel Saligny pentru extinderea sistemului de alimentare cu apă local în comuna Zătreni

Edilul liberal Constantin I. Lițoiu a reușit să obțină fonduri prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny pentru a oferi cât mai multor cetățeni din comuna Zătreni un sistem de alimentare cu apă pentru uzul casnic.

”Promitem ca toți cei 4.086.545,05 de lei care au fost aprobați pentru acest proiect vor fi folosiți în cel mai eficient mod posibil, iar întreg personalul de lucru care va participa la implementarea acestui proiect va beneficia de materiale de cea mai bună calitate pentru a garanta longevitatea sistemului de alimentare cu apă.”, a declarat primarul liberal Constantin I. Lițoiu.

De asemenea, primarul a mai precizat că: ”Lucrările din cardul proiectului vor respecta toate condițiile acestuia și ne vor aduce cu un pas mai aproape către modernizarea unei alte comuna de sub responsabilitatea Partidului Național Liberal. Tot mai mulți dintre cei 2.498 de cetățeni ai comunei se vor putea bucura în viitorul apropiat de un sistem de alimentare cu apă mult mai extins, precum și mai dezvoltat și sigur.”.

Sursă: Comunicat de Presă Filiala PNL Vâlcea

Leave a Comment