comuna Oteșani Vâlcea

Vâlcea: edilul liberal Mircea Oprișor a obținut finanțare de peste 16,6 mil. lei prin PNI Anghel Saligny pentru modernizarea și extinderea sistemului de alimentare cu apă din comuna Oteșani

Edilul liberal Mircea Oprișor a obținut fonduri în valoare de 16.647.986,22 de lei pentru modernizarea și extinderea sistemului de alimentare cu apă din comuna Oteșani.

”Promitem ca toți cei 16.647.986,22 de lei care au fost aprobați pentru acest proiect vor fi folosți în cel mai eficient mod posibil, iar întreg personalul de lucru care va participa la implementarea acestui proiect va beneficia de materiale de cea mai bună calitate pentru a garanta longevitatea sistemului de alimentare cu apă.”, a declarat primarul liberal Mircea Oprișor.

De asemenea, edilul liberal a mai precizat că: ”Lucrările din cardul proiectului vor respecta toate condițiile acestuia și ne vor aduce cu un pas mai aproape către modernizarea unei alte comune de sub responsabilitatea Partidului Național Liberal. Toți cei 2.641 de cetățeni ai comunei se vor putea bucura în viitorul apropiat de un sistem de alimentare cu apă a locuințelor lor.”.

Sursă: Comunicat de Presă Filiala PNL Vâlcea

Leave a Comment