Vâlcea: finanțare PNRR de 1,8 milioane lei pentru orașul Berbești

Ciprian S.
finanțare PNRR orașul Berbești
finanțare PNRR orașul Berbești

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei a semnat noi contracte finanțate prin componenta C10 – Fondul Local din Planul Național de Redresare și Reziliență pentru asigurarea dezvoltării sistemului de management prin implementarea unor infrastructuri inteligente, dezvoltarea infrastructurii de tip TIC și digitalizarea altor servicii venite în folosul cetățenilor.

Printre localitățile care vor beneficia de finanțare se află și localitatea vâlceană Berbești, cu un proiect în valoare de 1,8 milioane de lei.

Edilul liberal, Cumpănășoiu Milorad-Ion, împreună cu echipa sa din cadrul primăriei, dorind să aibă un răspuns rapid si eficient, printr-un set de servicii publice de calitate superioară, care să conducă la creșterea standardului de viață în comunitate, au elaborat proiectul care asigură dezvoltarea infrastructurii TIC (Tehnologia Informațiilor şi Comunicațiilor) a orașului Berbești.

Acest proiect va contribui la îmbunătățirea mobilității locale, respectiv a managementului local prin primirea de rapoarte și sesizări în timp util, monitorizarea de la distanță a unor situații de urgență, capacitatea de a comunica în mod constant și rapid cu cetățenii.

Sursă: Facebook PNL Vâlcea

Distribuie articolul