Vâlcea: finanțare PNRR de 2,9 milioane de lei pentru localitatea Brezoi

Ciprian S.
finanțare PNRR orașul Brezoi
finanțare PNRR orașul Brezoi

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei a semnat noi contracte finanțate prin componenta C10 – Fondul Local din Planul Național de Redresare și Reziliență pentru asigurarea dezvoltării sistemului de management prin implementarea unor infrastructuri inteligente, dezvoltarea infrastructurii de tip TIC și digitalizarea altor servicii venite în folosul cetățenilor.

Printre localitățile care vor beneficia de finanțare se află și localitatea vâlceană Brezoi, cu un proiect în valoare de 2,9 milioane de lei.

Edilul liberal, Robert Schell, împreună cu echipa sa din cadrul primăriei, dorind să aibă un răspuns rapid și eficient, printr-un set de servicii publice de calitate superioară, care să conducă la creșterea standardului de viață în comunitate, au elaborat proiectul care asigură digitalizarea orașului Brezoi.

Conform proiectului gândit de către echipa liberală, strategia de dezvoltare locală va conduce la implementarea digitalizării serviciilor publice, dar și implementarea unor sisteme inteligente, cum ar fi extinderea locațiilor Wi-fi, achiziționarea de table interactive – inteligente pentru unitățile școlare.

Sursă: Facebook PNL Vâlcea

Distribuie articolul