Vâlcea: primarii comunelor Titești și Orlești au semnat contracte de finanțare în valoare de peste 20 mil. lei

Ciprian S.
Vâlcea: primarii comunelor Titești și Orlești au semnat contracte de finanțare în valoare de peste 20 mil. lei

Președinte PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican a anunțat că primarul din comuna Titești, Daneș Cătălin Nicușor, și viceprimarul cu atribuții de primar, Popescu Gheorghe, din Orlești, au semnat au semnat contracte de finanțare în valoare de peste 20 mil. lei.

Pentru reabilitarea și modernizarea drumurilor de interes local din comuna Titești au fost alocați aproximativ 4 milioane de lei, iar pentru comuna Orlești au fost alocate peste 16,5 milioane de lei în vederea extinderii sistemului de alimentare cu apă și canalizare.

”Prin alocarea acestor importante sume, locuitorii localităților menționate se vor putea bucura de utilitățile a căror realizare o așteptă de ani de zile, iar edilii își văd încununate eforturile de elaborare și susținere a proiectelor. Împreună cu ei, în acest efort, au lucrat conducerea Filialei PNL VÂLCEA și reprezentanții liberali ai cetățenilor la nivel central și județean.

Ca președinte al liberalilor vâlceni, vreau să-i asigur pe toți primarii și consilierii noștri locali și județeni de tot sprijinul meu în realizarea proiectelor propuse de ei pentru creșterea nivelului de viață al concetățenilor noștri!”, a transmis deputatul liberal Cristian Buican.

Sursă: Comunicat Filiala PNL Vâlcea

Distribuie articolul