Vâlcea: Primarul Ion Gabi Niță din localitatea Valea Mare a primit finanțare aproape 2,5 milioane de euro pentru modernizarea a 11 km de drumuri comunale

Ciprian S.
Vâlcea Primarul Ion Gabi Niță din localitatea Valea Mare a primit finanțare aproape 2,5 milioane de euro pentru modernizarea a 11 km de drumuri comunale

Primarul Ion Gabi Niță din localitatea Valea Mare a semnat contractul de finanțare de aproape de 2,5 milioane de euro pentru modernizarea a 11 km de drumuri comunale.

Primarul Ion Gabi Niță a precizat: ”În mod evident, drumuri mai bune înseamnă și dezvoltare economică și odată cu aceasta creșterea nivelului de trai.”.

Conducerea Filialei PNL VÂLCEA, reprezentanții liberali ai cetățenilor în Parlament și în guvern, așa cum au făcut-o și în trecut, sprijină pe deplin proiectele primarilor liberali.

Ca președinte al PNL VÂLCEA, vreau să-i asigur pe aleșii noștri că și în viitor vor găsi în conducerea Filialei, în mine personal, un sprijin de nădejde în eforturile noastre comune făcute pentru creșterea nivelului de trai al concetățenilor.

Sursă: Comunicat Președinte PNL Vâlcea, deputat Cristian Buican

Distribuie articolul