Vâlcea: primarul liberal Ion Bociog a obținut finanțare în valoare de peste 4 mil. lei pentru asfaltarea și modernizarea drumurilor comunale în localitatea Măldărești

Ciprian S.
Vâlcea primarul liberal Ion Bociog a obținut finanțare în valoare de peste 4 mil. lei pentru asfaltarea și modernizarea drumurilor comunale în localitatea Măldărești

Președintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican a anunțat că primarul liberal Ion Bociog a obținut pentru localitatea Măldărești o finanțare de 4.586.317,44 de lei pentru asfaltarea și modernizarea drumurilor comunale, prin Programul „Anghel Saligny”.

”Prin deschiderea acestei finanțări, primarul liberal Ion Bociog va implementa un nou proiect de dezvoltare locală, iar cetățenii se vor bucura de creșterea gradului de siguranță şi de confortul utilizării acestor facilități.

Astfel, va fi valorificat potențialul economic și odată cu acesta creșterea nivelului de trai.

Conducerea Filialei PNL VÂLCEA, reprezentanții liberali ai cetățenilor în Parlament și în guvern, așa cum au făcut-o și în trecut, sprijină pe deplin proiectele primarilor liberali.

Ca președinte al PNL VÂLCEA, vreau să-i asigur pe aleșii noștri că și în viitor vor găsi în conducerea Filialei, în mine personal, un sprijin de nădejde în eforturile noastre comune făcute pentru creșterea nivelului de trai al concetățenilor.”, a transmis liberalul Cristian Buican.

Sursă: Comunicat de presă Filiala PNL Vâlcea

Distribuie articolul