Vâlcea: Primarul liberal Ion Bociog a obținut o finanțare de peste 1,7 mil. lei pentru amenajarea urbanistică a comunei Măldărești

Ciprian S.
Vâlcea Primarul liberal Ion Bociog a obținut o finanțare de peste 1,7 mil. lei pentru amenajarea urbanistică a comunei Măldărești

Președintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican a anunțat că Primarul liberal Ion Bociog, împreună cu echipa din cadrul primăriei, au elaborat proiectul prin care și-au propus să amenajeze partea urbanistică cu trotuare, accese facile în curți, podețe și rigole pentru colectarea apei pluvială în comună.

Întregul proiect se ridică la valoarea de 1.742.816,6 de lei.

”Prin deschiderea acestei finanțări, primarul liberal Ion Bociog va implementa încă un nou proiect de dezvoltare locală, iar cetățenii se vor bucura de creșterea gradului de siguranță şi de creșterea confortului. Astfel, standardele comunității se vor ridica oferind un trai decent locuitorilor.

Această bună colaborare dintre reprezentanții locali, județeni și centrali ai PNL reprezintă o dovadă de implicare pentru dezvoltarea comunităților.

În numele PNL VÂLCEA, îi asigur pe cetățeni și pe edilii liberali că împreună vom reuși să ne construim o viață mai bună!”, a transmis liberalul Cristian Buican.

Sursă: Comunicat de presă Filiala PNL Vâlcea

Distribuie articolul