Vaslui: Consiliul Local a votat reducerea taxelor și impozitelor locale cu 10%

Eduard Turcu
10ª CTSSI - Encontro com a Delegação da Comissão de Trabalho e Proteção Social da Câmara dos Deputados do parlamento da Roménia. 26 de outubro 2022. 10H45. Sala do Senado / Palácio de São Bento.

Tudor Polak, deputat PNL, a anunțat că vasluienii beneficiază în acest an de o reducere cu 10% a taxelor și impozitelor locale.

Tudor Polak: „Anul începe cu mai puține taxe pentru vasluieni! Decizia a fost votată în unanimitate în Consiliul Local al Municipiului Vaslui, după ce, alături de colegii mei liberali, am lansat această propunere şi am susținut importanța reducerii cheltuielilor vasluienilor pentru anul 2023”.

Deputatul a precizat că „decizia se va aplica începând din această lună, iar atât persoanele fizice cât şi cele juridice vor plăti cu 10% mai puțin din taxele şi impozitele locale pentru clădirile rezidențiale şi nerezidențiale. Este o măsură pe care am considerat-o mai mult decât necesară, în contextul crizei energiei şi a dificultăților economice cu care mulți dintre vasluieni se confruntă”.

Mă bucur că propunerea Partidului Național Liberal a fost bine primită şi susținută în Consiliul Local de către toate formațiunile politice, indiferent de natura politică. Pentru că este vorba despre o măsură de sprijin pentru cetățeni care nu lasă loc de jocuri politice, într-un moment în care este nevoie de colaborare şi consens la nivel administrativ”, a spus liberalul.

„Îmi doresc ca vasluienii să păşească în noul cu povara plăților către administrația locală redusă şi cu încredere că lucrurile vor intra pe făgaşul normal. Primul pas a fost făcut. Să avem un an bun, cu soluții şi cu multe rezolvări”, a transmis Tudor Polak.

sursă: Tudor Polak, Facebook

Distribuie articolul