Vaslui: Prefectul Daniel Onofrei a verificat stadiul lucrărilor la Punctul de trecere a frontierei de stat care va fi amenajat la 40 km de frontiera Albiţa

Daniel Onofrei, Prefectul județului Vaslui, s-a deplasat în localitatea Bumbăta pentru a verifica stadiul lucrărilor la Punctul de trecere a frontierei de stat care va fi amenajat aici, la aproximativ 40 km distanţă de punctul de trecere a frontierei Albiţa.

Daniel Onofrei: „Un pod urmează să facă legătura între țara noastră și Republica Moldova. În ultima perioadă, lucrările la acest obiectiv au intrat într-o fază avansată, pe drumul care tranzitează zona se lucrează intens, iar asta este o veste bună pentru toți cei implicați în proiect. M-am întâlnit la Bumbăta cu reprezentanții firmei de construcții, ai armatei, cu proiectanți, și cu cei de la CNAIR (Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere). În urma acestei întâlniri, am constatat că proiectul se desfășoară conform planului”.

„Toți factorii de răspundere ne vom întruni într-o ședință de lucru, săptămâna viitoare și vom stabili de comun acord pașii care trebuie urmați în vederea finalizării acestui important obiectiv. Este important ca toți cei implicați să colaboreze strâns și să lucreze împreună pentru a asigura finalizarea proiectului în cel mai scurt timp posibil și în conformitate cu toate standardele de calitate și siguranță”, a spus liberalul.

Acesta a precizat că „podul din Bumbata are o importanță majoră pentru dezvoltarea economică a regiunii și pentru facilitarea circulației între cele două țări. Acesta va avea o lungime de peste 1.5 kilometri și va fi construit într-un mod modern și durabil, cu o capacitate de încărcare mare”.

„În plus, se va amenaja și un punct de trecere al frontierei, care va facilita circulația persoanelor și mărfurilor între cele două țări, ceea ce va contribui la creșterea schimburilor comerciale și la dezvoltarea relațiilor economice dintre România și Republica Moldova”, a transmis Daniel Onofrei, Prefectul județului Vaslui.

sursă: Daniel Onofrei, Facebook

Leave a Comment