Vaslui: taxe și impozite mai mici cu 10% din 2023. Propunerea îi aparține lui Tudor Polak, deputat PNL

Eduard Turcu

Tudor Polak, deputat PNL, a anunțat că locuitorii municipiului Vaslui vor beneficia de o reducerea a texelor și impozitelor cu 10%. Măsura ar urma să se aplice începând cu anul 2023.

Tudor Polak: „Propunerea pe care am lansat-o, alături de colegii mei liberali, în Consiliului Local al Municipiului Vaslui de reducere a taxelor și impozitelor locale pentru clădiri rezidențiale și nerezidențiale atât pentru persoane fizice cât și persoane juridice a fost votată în unanimitate astăzi de Consiliul Local al municipiului Vaslui”.

„Nu este o perioadă uşoară pentru nimeni, prețurile au crescut, criza energiei şi situația economică actuală îngreunează traiul vasluienilor, astfel încât ne asumăm responsabilitatea să propunem soluții relevante, în sprijinul cetățenilor”, a precizat liberalul.

„Am vorbit clar astăzi, în şedința Consiliului Local, despre importanța adoptării acestui proiect, care îi va scuti pe vasluieni, în anul care începe, de plăți suplimentare către administrație. Era important ca toate formațiunile politice reprezentate în Consiliul Local să înțeleagă necesitatea unei astfel de măsuri şi să acționeze în consecință”, a subliniat deputatul.

Acesta a mai spus că „aici nu este vorba despre o confruntare politică: dimpotrivă, iniţiativa Partidului Național Liberal este pentru a-i sprijini pe vasluieni şi a le reduce din chetuielile care îi presează. Mă bucur că în astfel de situații poate exista consens la nivelul Consiliului Local în ceea ce priveşte votul pentru reducerea taxelor şi impozitelor locale pentru anul 2023”.

„Vrem să le aducem vasluienilor veşti bune în prag de sărbători şi să le fim alături prin rezultate concrete, cu impact real pentru fiecare cetățean”, a transmis Tudor Polak.

sursă: Tudor Polak, Facebook

Distribuie articolul