Vergil Chițac primarul municipiului Constanța a semnat contractele de finanțare pentru reabilitarea și modernizarea a nouă instituții de învățământ și a unor imobile

Badila Antonia

Primarul Municipiului Constanța, Vergil Chițac a semnat contractele de finanțare pentru reabilitarea și modernizarea a nouă instituții de învățământ și a unor imobile.

,,Vești foarte bune. La sediul Companiei Naționale de Investiții, am semnat contractele de finanțare care vizează proiectele de reabilitare și modernizare a următoarelor instituții de învățământ și imobile (finanțarea se va face prin PNRR, axa “Valul renovării”, iar sumele de mai jos sunt rotunjite și nu includ TVA):


1. Colegiul Național Mihai Eminescu – 19,8 milioane lei
2. Școala Gimnazială nr. 14, Palazu Mare – 6,7 milioane lei
3. Școala Gimnazială nr. 37 – 4,8 milioane lei
4. Școala Gimnazială nr. 24 Ion Jalea – 6,2 milioane lei
5. Școala Gimnazială nr. 7 Remus Opreanu – 4,9 milioane lei
6. Școala Gimnazială nr. 23 Constantin Brâncoveanu – 10,6 milioane lei
7. Grădinița cu Program Prelungit Căsuța cu Turtă Dulce – 1,8 milioane lei
8. Grădinița cu Program Prelungit Lumea Copiilor – 2 milioane lei
9. Grădinița cu Program Prelungit Steluțele Mării – 14,6 milioane lei
10. Creșterea eficienței energetice, zona Badea Cârțan – blocurile K11, K12 – 3,6 milioane lei


Mă bucur că am trecut cu bine de această etapă esențială, dar greul începe cu adevărat odată cu implementarea. Sunt proiectele Constanței și ale tuturor constănțenilor, de aceea mă aștept ca toată comunitatea să le sprijine și să găsească resurse de înțelegere pentru ușorul disconfort pe care aceste lucrări atât de necesare îl vor produce.

Vă mulțumesc și vă doresc spor în toate”, declară Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța într-un comunicat de presă.

Distribuie articolul