Vetuța Stănescu, deputat si președintele PNL Hunedoara: 525 milioane de euro alocați prin Fondul de Tranziție Justă Județului Hunedoara

Constantinescu Denisa

Vetuța Stănescu, deputat si președintele PNL Hunedoara: 525,73 milioane de euro alocați prin Fondul de Tranziție Justă Județului Hunedoara.

,,Am răspuns astăzi invitației lansate de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene de a participa la Reuniunea pentru suportul implementării Programului Tranziție Justă.


Subiectul dezbaterii a fost cu atât mai important cu cât fostele zone puternic industrializate din județul Hunedoara, afectate de recesiunea economică, așa cum este Valea Jiului, au acum șansa istorică de a se dezvolta și de a realiza tranziția la alte perspective economice cu ajutorul banilor europeni alocați, mai exact 525,73 milioane de euro.


Autoritățile publice locale, județene și naționale, reprezentanții mediului de afaceri, dar și ONG-urile trebuie să-și conjuge eforturile astfel încât județul Hunedoara să profite la maximum de această oportunitate.


În calitate de Parlamentar PNL de Hunedoara, voi susține întotdeauna dezvoltarea județului nostru prin astfel de programe.” a declarat Vetuța Stănescu, deputat si președinte al PNL Hunedoara.

Distribuie articolul