Vicepreședintele ADR Andrei Niculae a participat la lansarea raportului Digital Government Review

Badila Antonia

Andrei Niculae, vicepreședintele ADR, anunță că a participat la lansarea ”Digital Government Review”, raportul de țară realizat de OCDE și ADR referitor la stadiul digitalizării mediului public din România.

,,Veștile sunt bune. Am făcut pași extrem de importanți în ultimii ani. Iar lucrul acesta se vede la OCDE.

Avem cea mai amplă imagine de ansamblu asupra stadiului digitalizării din România iar un lucru este mai mult decât evident. Prin prezența la București a Barbarei Ubaldi, șefa Directoratului de Guvernare Publică din cadrul OCDE, odată cu publicarea acestui raport și cu asumarea recomandărilor făcute de organizația care reunește cele mai dezvoltate 38 de economii ale lumii, semnalul este clar: România este în linie dreapta pentru aderare.

Avem toate premisele pentru a ne alinia la standardele celor mai dezvoltate state ale lumii și de a ne îndeplini obiectivul: un stat care lucrează în interesul cetățeanului, nu invers, o Românie eficientă, în care deciziile sunt luate în baza datelor, nu după ureche, o Românie digitală.

Mulțumesc echipei din Autoritatea pentru Digitalizarea României pentru tot efortul depus în elaborarea acestui raport.”, declară vicepreședintele ADR Andrei Niculae pe pagina de Facebook.

Distribuie articolul