Vicepreședintele CJ Caraș-Severin Marius Isac: Educația este unul dintre cele mai importante lucruri pe care o persoană ar trebui să le facă în timpul vieții sale

Marius Isac, vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, a participat la o întâlnire alături de o delegație din Canada. Componenta acesteia a fost formată din reprezentanți ai academiei Strathcona Christian, iar alături de ei a participat și directorul Liceului Teologic Baptist Reșița.

„În cadrul întâlnirii au fost discutate problemele pe care sistemul de educație și cel de sănătate le întâmpină în ceea ce privește copii și tinerii defavorizați, găsirea de oportunități de cooperare bilaterală prin implementarea de proiecte care să vină în sprijinul copiilor din medii vulnerabile”, transmite serviciul de comunicare al CJ Caraș-Severin.

„Educația este unul dintre cele mai importante lucruri pe care o persoană ar trebui să le facă în timpul vieții sale. Am convingerea că întâlnirea a fost una benefică și ne-a oferit o privire de ansamblu asupra sistemului de educație din Canada și mai ales a ceea ce putem aplica și noi la nivel județean”, a declarat Marius Isac.

Sursa: Consiliul Județean Caraș-Severin

Leave a Comment