Vicepreședintele CJ Caraș-Severin Ovidiu Rădoi: Este datoria noastră să educăm tinerii în spiritul valorilor democratice

Ovidiu Rădoi, vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, alături de Cornelia Fetea, președintele Asociației Deținuților Politici și a Deportaților, au depus coroane de flori la Monumentul Deținuților Politici din Mercina.

„Nu avem dreptul să-i uităm și avem datoria de a spune trista lor poveste generaților care vor veni. Consecințele acestei epurări politice și sociale le simțim și astăzi. Le simt în fiecare zi, supraviețuitorii și membrii familiilor celor deportați, le simte întreaga societate.

Este datoria noastră să le păstrăm vie memoria și să o transmitem noilor generații. Este datoria noastră să educăm tinerii în spiritul valorilor democratice, al respectului reciproc și al curajului de a-și apăra drepturile”, transmite Ovidiu Rădoi.

Atât din calitatea de președinte al Asociației Deținuților Politici și a Deportaților din Bărăgan cât și din cea de președinte interimar al PNL Oravița, Cornelia Fetea a mulțumit celor prezenți și colegilor liberali, cât și senatorului Marcel Vela,președintele filialei cărășene al PNL, pentru susținerea necondiționată.

Sursa: Comunicat de presă PNL Caraș-Severin

Leave a Comment