Vicepreședintele CJ Ilfov Ștefan Rădulescu a anunțat deschiderea circulației pe primii km din Autostrada de Centură a Capitalei – A0

Ciprian S.
Vicepreședintele CJ Ilfov Ștefan Rădulescu a anunțat deschiderea circulației pe primii km din Autostrada de Centură a Capitalei - A0

Ștefan Rădulescu, vicepreședintele Consiliului Județean Ilfov, că începând cu 29.11.2023 (ora 15:00), se deschid circulației primii km din Autostrada de Centură a Capitalei, A0, între nodul rutier cu DN 1 și cel cu Autostrada București-Ploiești, A3.

”Lucrările la acest lot au început în luna august a anului trecut și s-au încheiat înainte de termenul din contract. Următoarea etapă este realizarea în 2024 a legăturii cu lotul 3, astfel încât să se poată circula pe A0 între DN 1 și DN 2 (E 85).

Este un prim pas realizat pentru asigurarea mobilității între localitățile ilfovene, precum și către Capitală și retur. Autostrada de Centură și drumurile radiale vor asigura deplasarea în condiții de siguranță, mult mai rapidă, și vor contribui la reducerea poluării în regiune.

A0 va avea în total 100 de km. Execuția lucrărilor a fost împărțită în 7 loturi, 3 în zona de sud și alte 4 în nord.”, a transmis liberalul Ștefan Rădulescu.

Sursă: Facebook Ștefan Rădulescu

Distribuie articolul