Vicepreședintele CJ Ilfov Ștefan Rădulescu: A fost dat în folosință podul de pe DJ 101B

Ciprian S.
Vicepreședintele CJ Ilfov Ștefan Rădulescu: A fost dat în folosință podul de pe DJ 101B

Ștefan Rădulescu, vicepreședintele Consiliului Județean Ilfov, a anunțat că a fost dat în folosință podul de pe DJ 101B, care traversează râul Ialomița, în satul Lipia din comuna Gruiu.

”Este prima dată în ultimii 20 de ani când se construiește un pod de la zero în județul Ilfov.

La demararea proiectului, soluția tehnică identificată și aprobată imediat de Consiliul Judetean Ilfov a fost să se demoleze vechea construcție și în locul ei să facem un pod nou. Astfel, au putut fi realizate trotuare pe ambele părți, astfel încât și pietonii să poată traversa în condiții de siguranță. Pentru întreaga zonă, noul pod înseamnă o mobilitate mai bună și mai puțină poluare.

Lucrările au început în urmă cu un an și, deși termenul de execuție era de 18 luni, constructorul a reușit să îl dea în folosință mai repede cu 6 luni, înainte de intrarea în sezonul rece. Acest lucru a fost posibil datorită colaborării strânse dintre CJ Ilfov și antreprenor, pe parcursul execuției.

Construirea podului din satul Lipia arată atributele unei administrații liberale: eficiență și orientare către cetățeni.”, a transmis liberalul Ștefan Rădulescu.

Sursă: Facebook Ștefan Rădulescu

Distribuie articolul