Vicepreședintele CJ Ilfov Ștefan Rădulescu: Consiliul Judetean a găzduit un eveniment din cadrul proiectului ,,SMEs engagement for a GREEN transition”

Ciprian S.
Vicepreședintele CJ Ilfov Ștefan Rădulescu: Consiliul Judetean a găzduit un eveniment din cadrul proiectului ,,SMEs engagement for a GREEN transition”

Ștefan Rădulescu, vicepreședintele Consiliului Județean Ilfov, a anunțat găzduirea unui eveniment din cadrul proiectului ,,SMEs engagement for a GREEN transition”.

”I-am avut alături pe partenerii noștri din Italia și alți invitați, reprezentanți ai mediului academic, ai institutelor de cercetare-dezvoltare, ai mai multor ONG-uri, precum și alți participanți. Ni s-au alăturat, în sistem online, și o serie de specialiști din Olanda, pentru schimbul de bune practici, având ca model activitățile de mediu implementate în Amsterdam.”, a precizat liberalul Ștefan Rădulescu.

Proiectul are scopul de a sprijini autoritățile locale, IMM-urile și alți operatori locali să implementeze pacte ecologice în România și Italia. Obiectivul este adoptarea de modele sustenabile și prietenoase cu mediul, în activitatea micilor întreprinzători.

”Ilfovul este primul județ din România în care a fost semnat un pact ecologic local. Proiectul este implementat de Consiliul Județean Ilfov în parteneriat cu Grupul de Consultanță pentru Dezvoltare DCG – fonduri-structurale.ro, Asociația Măgurele Science Park, Comune di Torino și Environment Park Torino.”, a menționat Ștefan Rădulescu.

,,SMEs engagement for a GREEN transition” este cofinanțat de Uniunea Europeană și se desfășoară timp de 3 ani. Bugetul total este de un milion de lei, din care aproximativ 80.000 de lei reprezintă alocarea pentru județul Ilfov.

Sursă: Facebook Ștefan Rădulescu

Distribuie articolul