Vicepreședintele CJ Ilfov Ștefan Rădulescu: s-a inaugurat Palatul de Cultură din orașul Buftea

Ciprian S.
Vicepreședintele CJ Ilfov Ștefan Rădulescu: s-a inaugurat Palatul de Cultură din orașul Buftea

Ștefan Rădulescu, vicepreședintele Consiliului Județean Ilfov, a anunțat că la Buftea, s-a inaugurat Palatul de Cultură, un centru complet modernizat, care poate găzdui până la 299 de participanți la evenimente.

”Acesta va deveni inima culturală a orașului Buftea și a localităților ilfovene din zona de nord. Este un obiectiv important, care a fost susținut de Consiliul Judetean Ilfov.

Am spus mereu că, în afară de investițiile pe care le facem în drumuri, rețele de utilități, sănătate, educație sau mediu, oamenii au nevoie și de cultură, de păstrarea tradițiilor, de evenimente care să le ofere relaxare și bucurie.

Cetățenii și artiștii deopotrivă, copiii, toți vor avea acces, de acum, la un spațiu modern și multifuncțional, potrivit pentru o serie de activități culturale, inclusiv spectacole de teatru, evenimente de dans, conferințe și multe altele.

Casa de Cultură va juca un rol esențial în educația culturală a copiilor și tinerilor, oferindu-le oportunități de a participa la programe și evenimente educative, care pot stimula creativitatea și dezvoltarea personală. Este și un loc care va aduce împreună oamenii din comunitate.

Ne bucurăm că am putut sprijini de la CJ Ilfov modernizarea acestui palat cultural, care va contribui la promovarea și conservarea culturii tradiționale și a patrimoniului cultural al județului Ilfov.”, a declarat liberalul Ștefan Rădulescu.

Sursă: Facebook Ștefan Rădulescu

Distribuie articolul