Vicepreședintele CJ Ilfov Ștefan Rădulescu: S-au încheiat lucrările de reabilitare a mănăstirilor Căldărușani și Sitaru

Ciprian S.
Vicepreședintele CJ Ilfov Ștefan Rădulescu: S-au încheiat lucrările de reabilitare a mănăstirilor Căldărușani și Sitaru

Ștefan Rădulescu, vicepreședintele Consiliului Județean Ilfov, a anunțat că s-au încheiat lucrările de reabilitare a mănăstirilor Căldărușani și Sitaru.

”Vestea bună este că, pentru ambele investiții, s-au făcut economii la bugetul local, de aproximativ 660.000 de lei. Acest lucru a fost posibil prin eforturile colegilor din cadrul CJ Ilfov care au gestionat proiectele din fonduri europene. Ei au monitorizat derularea investițiilor și au identificat cele mai bune soluții pentru redistribuirea sumelor aferente contractelor încheiate pentru implementare.

Odată ce contractele au ajuns la final, am supus spre aprobarea CJ Ilfov cele două acorduri de parteneriat, care conțin reașezarea bugetului pentru proiecte. Etapa aceasta este necesară pentru a putea semna actele adiționale finale la contractele de finanțare cu Agenția pentru Dezvoltare Regională București Ilfov și Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene.”, a transmis liberalul Ștefan Rădulescu.

Valoarea totală a investițiilor realizate la mănăstirile Căldărușani și Balamuci (Sitaru) a fost de aproape 32,5 milioane de lei.

”Îi felicit pe colegii mei care au coordonat proiectele de reabilitare a celor două mănăstiri, monumente istorice aflate în patrimoniul județului Ilfov și al României, pentru fondurile europene pe care au reușit să le atragă pentru județul Ilfov!”, declarat Ștefan Rădulescu.

Sursă: Facebook Ștefan Rădulescu

Distribuie articolul