Vicepreședintele Senatului Virgil Guran, mesaj de Ziua Națională a României

Badila Antonia

Prezent la Târgoviște, de Ziua Națională a României, vicepreședintele Senatului României, senatorul PNL Virgil Guran, le-a transmis un mesaj tuturor românilor. Acesta a făcut un îndemn la unitate.

,,O zi sfântă pentru noi. O zi care a marcat istoria noastră. Înaintașii noștri au luptat pentru un ideal, s-au sacrificat și au reușit un lucru extraordinar. Au reușit să facă o Românie Mare, o Românie care în acest moment este puternică și independentă. Astăzi, când am trecut pe lângă o pandemie, când războiul este lângă noi, când trecem printr-o criză energetică, este foarte important pentru noi să fim uniți, să nu uităm la ce au aspirat înaintașii noștri, să ne iubim țara, să fim apropiați, să nu fim dezbinați, așa cum din păcate vedem de multe ori și să-i facem pe cei care s-au luptat pentru România Mare, să se uite de acolo de sus la noi și să fie mândri de noi”, a transmis senatorul Virgil Guran.

Vicepreședintele Senatului a depus coroane de flori, alături de reprezentanții PNL Dâmbovița, la Monumentul Eroilor din Târgoviște.

Distribuie articolul