Viceprimarul Capitalei Stelian Bujduveanu: Începem lucrările de modernizare a tramvaielor vechi

Stelian Bujduveanu, viceprimarul municipiului București, anunță că lucrările de modernizare a tramvaielor vechi vor începe. Modernizarea acestora va duce la condiții optime de transport pentru toate liniile din oraș. Se vor achiziționa caroseriile metalice necesare pentru a moderniza 50 de tramvaie tip V3A 93 din București.

„Procesul de modernizare a tramvaielor presupune și: Dotarea cu aer conditionat; Recondiționarea interiorului (inclusiv scaune); Podea parțial coborâtă; Dotarea cu sisteme de informare a călătorilor (vizuale) și sisteme de supraveghere video”, transmite Stelian Bujduveanu.

„Investițiile în modernizarea transportului public înseamnă: Achiziția a 100 de tramvaie Astra Imperio – 31 de tramvaie au fost deja recepționate, Inițierea procedurilor în vederea achiziției altor 250 de tramvaie de 27, 36 și 45 de metri, Reabilitarea a 50 de km de linie de tramvai- Suntem în procedură de evaluare a ofertelor pentru 11 loturi, Modernizarea stațiilor de transport public, prin montarea de panouri de informare digitale în aproximativ 1000 de stații”, adaugă viceprimarul Capitalei.

Sursa: Stelian Bujduveanu

Leave a Comment