Viceprimarul Cosmin Tabără: S-a încheiat primar licitație care are ca obiectiv construcția unui nou stadion în Timișoara

Paul

Cosmin Tabără, viceprimarul municipiului Timișoara, transmite că s-a încheiat prima licitație pentru construirea unui nou stadion în Timișoara. Investiția pentru acest obiectiv este de 25 milioane euro și o să aibă o capacitate de 10.000 locuri.

După etapa depunerii eventualelor contestații, se va semna contractul și se va trece la elaborarea proiectului, ulterior execuția. Mă bucur că m-am luptat pentru acest proiect. La început singur, apoi am primit susținere. Dar abia atunci când presiunea oamenilor a făcut să fie înțeleasă nevoia de un nou stadion în Timișoara. Se va reconstrui și Dan Păltinișanu, de către Compania Națională de Investiții, dar până atunci mergem mai departe cu stadionul mai mic, local.

Amintesc că abia la a treia licitație s-a reușit primirea a patru oferte. Asta după ce a fost nevoie de suplimentarea sumei bugetate până la 25 milioane de euro pentru un stadion de 10.000 locuri. Aș fi vrut să fie mai mare, dar bani mai mulți nu există și nici dorință de a face alte sacrificii. Obiectiv, trebuie să ne gândim că e nevoie și de dotarea școlilor, a spitalelor, de bani pentru dezvoltarea infrastructurii. E bine dacă reușim să-l facem pe acesta, pentru că trebuie să ne gândim și la costuri de întreținere, rentabilitate, căi de acces”, transmite viceprimarul municipiului Timișoara.

Sursa: Cosmin Tabără

Distribuie articolul