Viceprimarul Sebastian Rusu

Viceprimarul Sebastian Rusu: Municipiul Brașov a încheiat 3 contracte de finanțare pentru achiziționarea a 73 de autobuze electrice și stații de încărcare

Viceprimarul Sebastian Rusu a transmis că Municipiul Brașov va beneficia de mijloace de transport în comun noi, moderne și mai ales nepoluante.

”Împreună cu ceilalți colegi consilieri locali PNL Brașov, în ședința Consiliului Local, am votat pentru înnoirea parcului de vehicule destinate transportului public.”, a precizat liberalul Sebastian Rusu.

Liberalul a menționat că prin intermediul celor 3 contracte de finanțare încheiate, municipiul Brașov va achiziționa 73 de autobuze electrice și stații de încărcare.

”Înnoirea parcului RAT Brașov, prin achiziționarea acestor vehicule nepoluante a fost și reprezintă, în continuare, o prioritate pentru PNL Municipiul Brașov. Finanțarea este asigurată prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), investiția având ca obiectiv mobilitatea urbană durabilă. În acest proiect municipiul Brașov este asociat cu alte localități conduse de primari PNL.”, a declarat Sebastian Rusu, Viceprimarul Municipiului Brașov.

Sursă: Facebook Sebastian Rusu

Leave a Comment