Viceprimarul Sebastian Rusu - Municipiul Brașov

Viceprimarul Sebastian Rusu: Premierul liberal Nicolae Ciucă și membrii Guvernului au aprobat trecerea în proprietatea municipiului Brașov a cetății de pe Dealul Straja

Premierul liberal Nicolae Ciucă și membrii Guvernului au aprobat trecerea în proprietatea municipiului Brașov a cetății de pe Dealul Straja, a transmis viceprimarul Brașovului, Sebastian Rusu.

Prin hotărârea Guvernului, monumentul a fost transferat din domeniul public al statului și administrarea Ministerului Finanțelor în cea a domeniului public al municipiului nostru.

”Pe 23 martie, alături de președintele Consiliului Județean Adrian Veștea, la Cancelaria Prim-Ministrului Guvernului României am discutat despre realizarea unui parteneriat tripartit, între Primăria Municipiului Braşov, Consiliul Judeţean Braşov şi Universitatea Transilvania, pentru punerea în valoare a Cetăţuii după etapa reabilitării. De la intrarea în vigoare a hotărârii de guvern, predarea obiectivului către Municipiul Brașov va fi făcută în termen de 60 de zile. Apoi vom începe demersurile de punere în siguranță și de consolidare a monumentului simbol al comunității brașovene.”, a declarat liberalul Sebastian Rusu.

Sursă: Facebook Rusu Sebastian Mihai

Leave a Comment