Viceprimarul Sectorului 5 Oleg Burlacu s-a întâlnit cu cetățenii pentru a discuta despre o soluție de reabilitare și consolidare a blocului

Oleg Burlacu, viceprimarul Sectorului 5 al municipiului București, s-a întâlnit cu locatarii din Aleea Pricopan nr. 12 pentru a discuta despre o soluție de reabilitare și consolidare a blocului lor.

„Am avut o discuție foarte bună cu locatarii din Aleea Pricopan nr. 12, despre o soluție inovatoare de reabilitare și consolidare a blocului lor.

Este vorba despre un proiect-pilot, dezvoltat în parteneriat cu Universitatea din Bolonia și Universitatea din Catania. Reprezentanții acestor instituții – Maurizio Goni (Bolonia) și Venera Pavone (Catania) – își propun să vină cu o soluție prin care imobilele sa fie consolidate și reabilitate fără ca locatarii să fie nevoiți să se mute din bloc în perioada lucrărilor. Vom analiza în detaliu fiecare aspect al acestui proiect, atât cu privire la implementarea soluțiilor tehnice inovative, cât și pe parte de rentabilitate economică, astfel încât să poată fi multiplicat, cu ușurință, în sector.

Îi mulțumesc domnului Răzvan Munteanu, directorul Administrației Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, pentru implicarea în acest proiect”, transmite Oleg Burlacu.

Sursa: PNL Sector 5

Leave a Comment