Viceprimarul Stelian Bujduveanu: Am reluat programul de reparații trotuare și instituire a sensurilor unice din zona centrală a Capitale

Paul

Stelian Bujduveanu, viceprimarul municipiului București, a anunțat reluarea programului privind repararea de trotuare și instituire a sensurilor unice în zona centrală a Capitalei.

„Zilele acestea am început intervențiile pe o nouă arteră importantă din centrul Capitalei – Strada Mihai Eminescu, acolo unde vom realiza: lucrări de refacere a trotuarelor și delimitarea acestora prin amplasarea de stâlpi antiparcare”, transmite Stelian Bujduveanu.

„Concomitent, continuăm să creăm noi locuri de parcare, pentru a oferi posibilitatea șoferilor să parcheze regulamentar.

Eliberăm astfel centrul Capitalei, redăm trotuarele pietonilor și oprim accesul mașinilor pe trotuar”, adaugă viceprimarul municipiului București.

„Următoarele străzi pe care vom interveni în perioada următoare sunt: Polonă, Dacia și Calea Dorobanți.

În plus, după finalizarea licitației privind lucrările de reparații carosabil și trotuare, care se află în etapa de evaluare a ofertelor, vor fi reluate, prin Administrația Străzilor București, intervențiile în toate cele 6 sectoare ale Capitalei”, precizează liberalul.

 

Sursa: Stelian Bujduveanu

Distribuie articolul