Viceprimarul Stelian Bujduveanu: Propunere pentru crearea unui hub cultural în Piața Amzei din București

Paul

Stelian Bujduveanu, viceprimarul Capitalei, va iniția o propunere în cadrul Consiliului General pentru crearea unui hub cultural în Piața Amzei din București. Liberalul a făcut acest anunț în cadrul deschiderii evenimentului Romanian Design Week.

„Noul hub cultural Piața Amzei se va alătura zonei pietonale Calea Victoriei.

În plus, lucrăm la un proiect prin care Bucureștiului va câștiga un spațiu pietonal autentic în zona centrală, pe care îl vom prezenta în perioada următoare”, transmite Stelian Bujduveanu.

Plan de Mobilitate Urbană Durabilă actualizat în valoare de 4.4 milioane lei

Viceprimarul liberal a anunțat și un nou Plan de Mobilitate Urbană Durabilă actualizat. Investiția va fi de 4.424.315 lei, iar fondurile vor proveni prin Programul Operațional Capacitate Administrativă.

„Planul de Mobilitate Urbană Durabilă București – Ilfov (PMUD) este un document strategic și un instrument de politică de dezvoltare, complementar Planului Urbanistic General (PUG), având ca scop îmbunătăţirea accesibilităţii şi buna integrare a diferitelor moduri de mobilitate şi transport în Regiunea Bucureşti-Ilfov.

PMUD acoperă Municipiul București împreună cu cele 6 sectoare și Județul Ilfov, format din 8 orașe și 32 comune”, adaugă liberalul.

Sursa: Stelian Bujduveanu

Citește și București: Viceprimarul Stelian Bujduveanu anunță reluarea lucrărilor de modernizare a Podului Grant. Investiție de 54 milioane lei

Distribuie articolul