VIDEO Progres semnificativ la Pasajul Berceni: Secretarul de Stat Irinel Ionel Scrioșteanu prezintă stadiul lucrărilor

Lucrările care se desfășoară la Pasajul Berceni continuă conform planului, iar în ultima perioadă au fost finalizate mai multe etape importante.

Potrivit declarațiilor lui Ionel Irinel Scrioșteanu, Secretar de Stat în cadrul ministerului Transporturilor, a fost finalizată montarea hidroizolației pe zona inelului central, așternerea celui de-al doilea strat de asfalt pe mai multe rampe și a executat stratul de formă pe rampa de urcare dinspre Jilava.

În plus, au mai avut loc și alte lucrări, precum amenajarea trotuarelor, vopsirea cu protecție anticorozivă și instalarea gurilor de scurgere. În paralel cu aceste lucrări, se execută și modernizarea trecerii la nivel cu linia ferată industrială REMAT București Sud.

„Termenul pe care l-am solicitat pentru darea în trafic a acestui pasaj este 15 iunie 2023. Și de această dată, sunt însoțit de George Ene, viceprimarul localității Berceni”, a transmis Secretarul de Stat.

 

Citește și Autostrada Bucureștiului A0 Lotul 3 Sud: Secretarul de Stat Irinel Ionel Scrioșteanu prezintă evoluția lucrărilor

Leave a Comment