VIDEO Secretarul de Stat Irinel Ionel Scrioșteanu a prezentat stadiul lucrărilor pe Lotul 2 Nord al Autostrăzii Bucureștiului

Irinel Ionel Scrioșteanu, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Transporturilor, a prezentat progresul lucrărilor pe Lotul 2 Nord al Autostrăzii Bucureștiului A0, situat în zona nodului rutier A0 – A3.

  • Pe Lotul 2 Nord se lucrează simultan pe cele 11 pasaje și poduri, precum și pe o distanță de 19 km.
  • Stadiul fizic al lucrărilor a depășit 60%, demonstrând progrese semnificative în implementarea proiectului.

Stadiul lucrărilor a trecut de 60%

„Pe acest lot din nordul Capitalei, se lucrează concomitent pe toate cele 11 pasaje și poduri, precum și pe toți cei 19 km”, conform precizărilor făcute de liberal.

Acesta a subliniat că „stadiul fizic al lucrărilor pentru acest lot al Autostrăzii Bucureștiului a trecut de 60%, iar mobilizarea celor 1000 oameni prezenți în șantier confirmă angajamentul constructorului UMB de a finaliza și de a da în trafic această lucrare înainte de termen, adică în luna august a acestui an, bineînțeles, cu susținerea Ministerului Transporturilor și, implicit, a Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR”.

Lucrările pe Lotul 2 Nord au demarat în august 2022, iar în vara acestui an, circulația între DN1 Corbeanca, A3 și DN2 Afumați va deveni posibilă.

sursă: Irinel Ionel Scrioșteanu, Facebook

Leave a Comment