Virgil Guran: Președintele PNL Dâmbovița s-a întâlnit cu premierul Nicolae Ciucă pentru a discuta investițiile din județ

Senatorul liberal Virgil Guran, președintele PNL Dâmbovița, s-a întâlnit cu premierul Nicolae Ciucă și cu ministrul de Interne Lucian Bode, pentru a discuta despre investițiile din județ. Senatorul a precizat, printr-un comunicat, faptul că premierul și ministrul de Interne și-au arătat interesul pentru a participa în perioadă următoare la o vizită în Dâmbovița.

,,Dâmbovița are potențial și beneficiază de sprijin pentru a se plasa în prima linie a județelor dezvoltate

Am avut o întâlnire cu premierul României – Nicolae Ionel Ciucă, în cadrul căreia am discutat despre stadiul proiectelor din Dâmbovița și oportunitățile de dezvoltare a județului, în perioada următoare. Pe lista priorităților se află investițiile din sectoare importante precum: infrastructura rutieră, energia verde, digitalizarea administrației publice și proiectele finanțate prin Compania Națională de Investiții, programul guvernamental <Anghel Saligny> și Planul Național de Redresare și Reziliență.

Am analizat pașii concreți pe care trebuie să-i urmeze fiecare factor implicat pentru accelerarea implementării proiectelor pentru care s-a dat deja undă verde și a fost alocată finanțarea. Județul Dâmbovița a rămas în urmă față de județele din jur, dar are potențial: se lucrează la crearea de parcuri fotovoltaice, segmentul agricol beneficiază de măsuri și scheme de sprijin, pe care fermierii dâmbovițeni le-au accesat cu succes, infrastructura și turismul pot propulsa județul, cu o intervenție rapidă, eficientă, îndreptată spre modernizarea drumurilor și a zonei montane. Premierul Nicolae Ciucă m-a asigurat de toată susținerea de la nivel central pentru dezvoltarea județului.

Asigurări de sprijin am primit și din partea ministrului de Interne, Lucian Bode, secretar general al PNL, în cadrul întâlnirii pe care am avut-o în cursul acestei săptămâni. Acesta și-a afirmat disponibilitatea de a susține implementarea obiectivelor majore pentru Dâmbovița și alinierea județului nostru la standardele atinse deja de zonele foarte bine dezvoltate din țară.

Am convenit ca în perioada următoare să organizăm o vizită în județul Dâmbovița, cu participarea premierului Nicolae Ciucă și a ministrului de Interne – Lucian Bode, pentru a analiza la fața locului stadiul investițiilor și pentru o intervenție promptă în soluționarea eventualelor piedici sau întârzieri.

Le mulțumesc pentru colaborarea și încrederea acordată și îi asigur pe această cale și pe dâmbovițeni de întreaga mea disponibilitate în a găsi împreună cele mai bune soluţii pentru dezvoltarea comunităților din județ.”, declară Virgil Guran, președintele PNL Dâmbovița.

Leave a Comment