Virgil Popescu: au fost desemnați câștigătorii pentru elaborarea primelor două Studii de Fezabilitate necesare construcției a două Loturi din Drumul de mare viteză Filiași-Lugoj

Virgil Popescu, Președintele PNL Mehedinți, a anunțat că au fost desemnați câștigătorii pentru elaborarea primelor două Studii de Fezabilitate necesare construcției a două Loturi din Drumul de mare viteză Filiași-Lugoj.

Virgil Popescu: „Veste bună pentru Oltenia: au fost desemnați câștigătorii pentru elaborarea primelor două Studii de Fezabilitate necesare construcției a două Loturi din Drumul de mare viteză Filiași-Lugoj! Este vorba despre sectorul Drobeta Turnu Severin-Domașnea, cu o lungime de 65 km. Contractul a fost atribuit unei Asocieri de firme înregistrate în România, în valoare de 35,78 milioane de lei (fără TVA), cu o durată de 28 de luni”.

„Al doilea sector este Caransebeș-Lugoj, cu o lungime de 50 km. Contractul a fost atribuit unei firme din Turcia, în valoare de 12,11 milioane de lei (fără TVA), cu o durată de 20 de luni. Dacă nu vor exista contestații contractele vor fi semnate în 10 zile, iar finanțarea va fi asigurată din bugetul ministerului Transporturilor”, a transmis Președintele PNL Mehedinți.

sursă: Virgil Popescu, Facebook

Leave a Comment