Vizita Premierului Nicolae Ciucă la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş: Progresul activității medicale de aici este impresionant

Eduard Turcu

Nicolae Ciucă, Premierul României, a efectuat o vizită oficială la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş.

Nicolae Ciucă: „Prima oprire din cadrul vizitei de lucru din județul Mureș a fost într-un loc special, unde zeci de mii de copii și pacienți de toate vârstele au primit o nouă șansă la viață de la echipa medicală a Institutului Inimii din Târgu Mureș”.

„Progresul activității medicale de aici este impresionant. I-am asigurat de toată susținerea mea și a Executivului în proiectul de extindere pe care îl derulează. Recent, în Guvern, am aprobat construirea unui nou Centru Chirurgical Cardiovascular al Institutului de Urgență pentru Boli Cardiovasculare și Transplant din Târgu Mureș. Investiția, de peste 523 de milioane de lei, o vom asigura din PNRR, îmbunătățind astfel condițiile și crescând cu peste 50% capacitatea de a realiza intervenții medicale. Felicit echipa medicală și managerială a Institutului și îi doresc succes pe mai departe în nobila misiune de salvare a inimilor”, a transmis Premierul și Președintele PNL.

sursă: Nicolae Ciucă, Facebook

Distribuie articolul