Vrancea: 2 milioane de lei pentru finanțarea proiectelor menite să implice tinerii

Cătălin Toma, Președintele Consiliului Județean Vrancea, a transmis că vor fi alocate 2 milionae de lei pentru finanțarea din bugetul județului a proiectelor menite să implice tinerii, și nu numai, în activități care să impulsioneze viața comunității.

Cătălin Toma: „Consiliul Județean Vrancea sprijină și finanțează din bugetul județului și în acest an proiectele menite să implice tinerii, și nu numai, în activități care să impulsioneze viața comunității. În acest an am alocat un buget de 2.000.000 lei pentru proiecte din domeniile: educație și tineret; cultură; activități sportive; sănătate și mediu”.

„Practic, este cel mai mare buget pe care Consiliul Județean Vrancea îl alocă activităților dedicate tinerilor din județul Vrancea. Pot accesa fonduri nerambursabile inclusiv persoane fizice, nu doar ONG-urile, iar plafonul maxim alocat unui proiect a fost eliminat”, a explicat liberalul.

„Timp de o lună de zile, până pe 24 martie 2023, persoanele și ONG-urile interesate pot depune la Consiliul Județean Vrancea proiecte pentru finanțare, în baza Legii nr. 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general”, a transmis Președintele CJ Vrancea.

sursă: Cătălin Toma, Facebook

Leave a Comment