Vrancea: clădirea Școlii Gimnaziale „Ionel Sîrbu” din Ciorăști a fost inaugurată

Eduard Turcu

Administrația publică din Ciorăști (Vrancea) a inaugurat astăzi clădirea Școlii Gimnaziale “Ionel Sîrbu” din localitate, reabilitată la standarde europene.

Aproape 300 de elevi vor beneficia de condiții excelente în clădirea modernizată cu fonduri europene, dar și cu fonduri locale. Valoarea proiectului a fost de 4,9 milioane de lei, 1,3 milioane fiind de la bugetul UAT Ciorăști. Școala Gimnazială ”Ionel Sîrbu” reprezintă acum un reper pentru modul în care trebuie să arate

”Felicitări primarului liberal Nicolae Braicău și consilierilor locali pentru modul în care fac administrație locală, în folosul cetățenilor. După recenta deschidere a Centrului de Zi pentru persoane nevoiașe de la Ciorăști (sat Salcia Nouă), iată că o nouă investiție este finalizată în localitatea recunoscută pentru modul în care s-a raportat la cerințele cetățenilor. Educația este esențială dacă ne dorim o Românie prosperă din mai multe puncte de vedere, iar rolul celor care fac educație este enorm. Administrația județeană susține educația și comunitățile locale. Chiar astăzi, în ședința CJ am alocat 600.000 de lei pentru UAT Ciorăști”, a transmis Cătălin Toma, președintele PNL Vrancea și al Consiliului Județean Vrancea.

sursă: Departamentul de Comunicare PNL Vrancea

Distribuie articolul