Vrancea: investiție de 91,2 milioane lei pentru realizarea unui Campus profesional integrat, liceal și universitar

Eduard Turcu

Consiliul Județean Vrancea a scos la licitație serviciile de proiectare și lucrările de construcție pentru un proiect major pentru învățământul din județ, Campusul profesional integrat, liceal și universitar care va fi realizat în Vrancea.

Conform reprezentanților CJ Vrancea, obiectul contractului ce va fi atribuit prin prezenta procedură de achiziţie publică constă în servicii de elaborare proiect tehnic, asistență tehnică din partea proiectantului și lucrări de execuție, instalații și echipamente tehnologice pentru obiectivul de investiții „Campus professional integrat, liceal și universitar – județul Vrancea”.

„Consiliul Județean Vrancea a depus acest proiect pentru finanțare în cadrul Programului Național de Redresare și Reziliență, Pilonul IV: Politici pentru noua generație, Componenta C15: Educație, Reforma 4: Crearea unei rute profesionale complete pentru învățământul tehnic superior, Investiția 6: Dezvoltarea a minimum 10 consorții regionale și dezvoltarea și dotarea a minimum 10 campusuri profesionale integrate. Proiectul a fost selectat pentru finanțare, fiind în faza de contractare. Valoarea estimate a investiției este de 91.288.465 lei, fără TVA”, a declarat Cătălin Toma, Președintele CJ Vrancea.

sursă: Cătălin Toma, Facebook

Distribuie articolul