Vrancea: lapte și produse lactate din nou în unitățile de învățământ din județ

Eduard Turcu

Cătălin Toma, Președintele CJ Vrancea, a transmis că elevii din unitățile de învățământ din județ beneficiază din nou de lapte și produse lactate.

Cătălin Toma: „Elevii din unitățile de învățământ din județ beneficiază din nou de lapte și produse lactate. Distribuirea produselor a început de luni, 13 martie, în școlile și grădinițele cu program normal din localitățile aferente celor 3 loturi scoase la licitație unde a fost desemnat un câștigător, respectiv:

  • Lot 1 – aferent localităților Țifești, Panciu, Movilița, Fitionești, Străoane, Vizantea-Livezi, Răcoasa, Câmpuri, Soveja
  • Lot 4 – aferent localităților Garoafa, Mărășești, Pufești, Păunești, Ruginești, Adjud, Ploscuțeni, Homocea, Corbița, Tănăsoaia, Boghești
  • Lot 5 – aferent localităților Focșani, Vânători, Suraia, Biliești, Vulturu, Nănești, Măicănești, Gologanu, Răstoaca, Milcovul, Slobozia Ciorăști, Gugești, Popești, Urechești, Cotești, Golești, Câmpineanca”.

„Contractul de furnizare a produselor lactate în aceste localități se finalizează la sfârșitul anului școlar, respectiv în data de 15 iunie 2023. Am reușit să intrăm în normal în majoritatea localităților. În tot acest timp, în unitățile de învățământ au fost acordate celelalte produse, respectiv mere și produse de panificație”, a explicat liberalul.

Președintele CJ Vrancea a mai subliniat că, „pentru restul localităților, întrucât nu s-a prezentat niciun operator economic la licitație, va fi reluată procedura de achiziție publică”.

sursă: Cătălin Toma, Facebook

Distribuie articolul