Vrancea: școală și grădiniță inaugurate la Nereju

Eduard Turcu

Administrația locală din Nereju a inaugurat o şcoală şi o grădiniţă nouă în care vor învăţa peste 300 de elevi, după ce au fost extinse şi modernizate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) şi cu fonduri din bugetul local.

Cătălin Toma, Președintele CJ Vrancea: „Moș Crăciun a venit mai devreme pentru elevii și cadrele didactice din comuna Nereju, care au participat astăzi la inaugurarea școlii și grădiniței în care vor învăța peste 300 de elevi și preșcolari”.

Acesta a spus că „la inaugurare am participat alături de vicepreședintele CJ Ionel Cel-Mare, subprefecții Claudia Serafimciuc și Gheorghiță Berbece, inspectorul școlar general Daniela Marchitan, președintele Asociației Comunelor din România filiala Vrancea, Fănică Popa și consilierul județean Claudiu Matei”.

sursă: Cătălin Toma, Facebook

„I-am asigurat pe reprezentanții administrației publice locale de tot sprijinul Consiliului Județean în ceea ce privește finanțarea proiectelor pe care le vor avea la nivelul comunei Nereju. Vom face tot posibilul ca viața copiilor să fie cât mai bună. Ei reprezintă viitorul. A investi în școală și sănătate  înseamnă a investi în viitorul nostru, al tuturor”, a precizat liberalul.

„Copiii au fost bucuroși să își ocupe locurile în clasele noi. În curtea școlii, Primăria a realizat și un teren de minifotbal. Administrația locală din Nereju, condusă de primarul Toader Gemănaș, a reușit să  modernizeze infrastructura școlară din localitate cu finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală și din bugetul local”, a transmis Președintele CJ Vrancea.

sursă: Cătălin Toma, Facebook

Distribuie articolul