“Ziua porților deschise la MAI”. Lucian Bode: Este un eveniment care a devenit tradiție și este modul nostru de a sărbători împreună Ziua Internațională a Copilului

Eduard Turcu

“Ziua porților deschise la MAI” a ajuns la cea de-a XIII-a ediție.

Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne: „Este un eveniment care a devenit tradiție și este modul nostru de a sărbători împreună Ziua Internațională a Copilului. Am petrecut o zi cu energie bună, cu multă veselie și curiozitate din partea celor mici care au venit în număr mare alături de părinți și bunici să descopere lumea fascinantă a polițiștilor, jandarmilor, pompierilor – lumea MAI”.

„Ne bucurăm că le-am oferit, chiar și pentru o zi, copiilor această șansă și le mulțumesc angajaților MAI care au pus mult în suflet în organizare, oferindu-le celor interesați, de la mic la mare, surprize și momente inedite. Și pentru că o zi specială cere și momente speciale, am avut un joc de roluri intitulat “ministru pentru o zi” în care, în mod simbolic, un copil talentat și curajos, David Dobrincu, a preluat comanda Ministerului Afacerilor Interne”, a spus liberalul.

„David, deși are vârsta de 12 ani, ne-a impresionat pe toți cu istețimea și dezinvoltura lui, calități exersate de-a lungul timpului prin apariții publice în diverse emisiuni, videoclipuri muzicale și roluri în seriale TV. La vizita pe care am făcut-o împreună la standurile structurilor MAI, „ministrul pentru o zi” s-a acomodat rapid cu tehnica de intervenție și chiar a trasat directive clare subordonaților”, a precizat acesta.

„Ne vom aminti cu plăcere peste ani de astfel de evenimente care ne apropie și ne ajută să ne spunem povestea din spatele uniformelor. Le mulțumesc tuturor copiilor pentru că ne fac viețile mai frumoase cu sufletul lor curat. Avem o responsabilitate uriașă față de generațiile viitoare – să le fim alături pe drumul vieții, să-i călăuzim cu înțelepciune și să ne asigurăm că trăiesc în siguranță. La mulți ani, dragi copii! Să vă bucurați la maxim de acești ani frumoși și să aveți o viață lipsită de griji”, a declarat Lucian Bode.

sursă: Lucian Bode, Facebook

Distribuie articolul