Dâmbovița: Sistem de supraveghere video modern pentru comuna Costeștii din Vale

Badila Antonia

Primarul liberal Toma Matei din comuna Costeștii din Vale a obținut finanțare în valoare de 2 milioane lei prin PNRR pentru sisteme de monitorizare și siguranță în comunitate.

,,Primăria din Costeștii din Vale se numără printre localitățile dâmbovițene care au accesat fonduri europene pentru a crește gradul de siguranță în comunitate, dar și reducerea infracționalității, la nivel local.

Primarul liberal Toma Matei a reușit să obțină finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență- Componenta 10 Fondul Local pentru a dezvolta sistemul de supraveghere din comună.

Astfel, Primăria Costeștii din Vale a obținut bani pentru montarea de camere de supraveghere moderne în localitate. În prezent există un sistem de supraveghere în comună, care și-au dovedit eficiența în ultimii ani, însă autoritățile locale vor să-l extindă și să-l îmbunătățească.

Pentru proiectul <Sistem de monitorizare și siguranță a spațiului public în comuna Costeștii din Vale>, primăria a obținut o finanțare de 2.192.513,68 lei.”, transmite PNL Dâmbovița într-un comunicat de presă.

Distribuie articolul