Deputatul Alexandru Muraru s-a întâlnit cu CEO-ul Plug Power și ambasadorul Atlantic Council

Denis

Deputatul Alexandru Muraru a anunțat faptul că s-a întânit cu Andy Marsh, CEO Plug Power și chairman Fuel Cell and Hydrogen Energy Association USA și Ambasador Andras Shimonyi, Atlantic Council, Washington, pentru a discuta despre oportunitățile de investiții în domeniul energiei verzi și durabile în România.

„În cadrul întâlnirii, am explorat potențialul pe care Iașul îl are în a deveni un centru regional de inovație și dezvoltare în tehnologiile pe bază de hidrogen și energie regenerabilă. Acesta este un moment crucial pentru a atrage investiții străine în sectoarele noastre cheie, cu scopul de a crea o economie locală puternică și de a genera locuri de muncă de calitate.”, transmite Alexandru Muraru, deputat PNL.

De asemenea, liberalul precizează că: „În permanență mă străduiesc să conving oamenii de afaceri să vină la Iași, un oraș cu potențial semnificativ pentru business în următorii ani. Prin promovarea și susținerea inițiativelor locale, ne asigurăm că Iași va deveni o adevărată forță în domeniul afacerilor și un nucleu de dezvoltare economică și tehnologică.”

Sursa: Facebook Alexandru Muraru

Distribuie articolul