Iași: tinerii liberali din comuna Fântânele au depus o inițiativă cetățenească privind creșterea gradului de transparență decizională în administrația publică

Eduard Turcu

TNL Fântânele din județul Iași, prin președintele organizației Florin Ursu, au depus la Primăria comunei Fântânele o inițiativă cetățenească de promovare a unui proiect de hotărâre în cadrul Consiliului local.

Proiectul prevede creșterea gradului de transparență decizională în administrația publică prin înregistrarea audio-video și difuzarea în direct a ședințelor Consiliului Local Fântânele.

Sunt de părere că transparența contribuie la consolidarea principiilor democrației și la respectarea drepturilor fundamentale. De asemenea, prin acest proiect urmărim să asigurăm un acces mai larg al dumneavoastră, cetățenii comunei, la informațiile și documentele aflate în posesia instituției, participarea activă a fiecăruia dintre noi la procesul decizional și asigurarea legitimității, eficacității și responsabilității administrației publice locale din comuna Fântânele față de dumneavoastră. Vă mulțumesc tuturor celor care ați susținut inițiativa și vă asigur că o să fac tot ce stă în puterea și priceperea mea pentru binele comunității”, a declarat Florin Ursu, președintele TNL Fântânele.

sursă: PNL Iași, Facebook

Distribuie articolul