Timiș: proiect în valoare de 2 milioane lei pentru dotarea unităților de învățământ din Făget

Paul

Administrația locală liberală a orașului timișean Făget a câștigat încă o finanțare prin PNRR care vizează domeniul educației. Acesta este în valoare de 2 milioane lei și vizează dotarea unităților de învățământ.

Proiectul constă în dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente IT a liceului și unităților adiacente din Făget.

De asemenea, primăria are în desfășurare și alte proiecte care vizează modernizarea educației locale. Acesta este legat de reabilitarea clădirii liceului, dar și a internatului școlar.

Investiție de 3 milioane lei pentru realizarea de piste de biciclete în Făget

Primăria orașului Făget a obținut finanțări și pentru proiecte care vizează transportul verde. Fonduri în valoare de aproximativ 3 milioane lei vor fi folosite pentru realizarea de piste de biciclete între orașul Făget și satul aparținător Begheiu Mic.

Administrația locală are fonduri și pentru un proiect care vizează infrastructura rutieră. Prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” s-a obținut o finanțare în valoare de 15.500.000 lei pentru asfaltarea drumului Făget – Bunea Mare.

Sursa: editiadetimis.ro / Primăria orașului Făget

Citește și Timiș: orașul Făget a obținut finanțări în valoare de peste 40 milioane de lei în 2022

Distribuie articolul