Municipiul Petroșani- Încă un pas spre înființarea Complexului Energetic Valea Jiului

Denisa
Sursă foto: Facebook Tiberiu Iacob-Ridzi

Primarul liberal, Tiberiu Iacob-Ridzi, a participat la intalnirea din 10.11.2022, referitoare la înființarea noului Complex Energetic Valea Jiului.

“Alături de deputatul PNL de Hunedoara, Vetuța Stănescu, și de prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, am fost prezent astăzi la o întâlnire de lucru cu reprezentanții Complexului Energetic Hunedoara și ai Sindicatului ”Muntele”, reprezentantiv la nivelul CEH.

Discuțiile s-au axat în principal pe înființarea noului Complex Energetic Valea Jiului, iar lucrurile sunt pe un făgaș bun. De asemenea, am discutat despre legea decarbonizării sistemului energetic național și modul în care aceasta va afecta Valea Jiului.

Ca locuitor al acestei zone, ca fost miner și în calitate de primar al municipiului Petroșani am militat mereu pentru menținerea activității extractive și energetice în această zonă cu o lungă tradiție în acest domeniu, respectând toate standardele Uniunii Europene, și am convingerea că, împreună, toți factorii decidenți, putem găsi cele mai bune soluții pentru viitorul Văii Jiului” a declarat primarul liberal pe pagina sa de Facebook.

Distribuie articolul