Caraș-Severin: primăria Turnu-Ruieni organizează cea de-a XIII-a ediție a Sărbătorii narciselor

Administrația locală din Turnu-Ruieni organizează duminică, 14 februarie, cea de-a XIII-a ediție a tradiționalei Sărbătoare a narciselor.

„Am pregătit un program artistic special și avem sufletele deschise pentru fiecare dintre voi. Dacă Europa este sub sloganul „Unitate în diversitate”, Banatul de Munte este o Europă mai mică, iar în calitate de primar susțin diversitatea și păstrarea tradițiilor care ne definesc. Mă mișc între Dumnezeu și neamul din care fac parte. În afară de acești termeni, nu văd nimic semnificativ între cer și pământ. Vă aștept, alături de întreaga comunitate, la eveniment”, transmite Cosmin Belci, edilul comunei din Caraș-Severin.

Investiție de 3 milioane lei pentru creșterea siguranței publice și reabilitarea termică a clădirilor

Liberalul are în desfășurare și 3 proiecte care însumează peste 3 milioane lei. Acestea vizează reabilitarea termică a școlii primare și căminului cultural, respectiv un sistem de supraveghere video pentru a crește siguranța publică din comună.

Este o investiție însumată de peste 3 milioane de lei. Pentru realizarea lor am primit aprobarea, dar și finanțarea, prin Planul Național de Redresare și Reziliență și am semnat deja contractele. După finalizarea tuturor documentelor necesare vom scoate la licitație aceste lucrări și suntem optimiști că vom găsi un constructor bun, care să respecte termenele impuse în caietul de sarcini”, adaugă Cosmin Belci.

Sursa: Primăria Turnu-Ruieni

Citește și Caraș-Severin: comuna Turnu-Ruieni a fost cuprinsă în programul „Masă caldă” de care o să beneficieze 300 de copii

Leave a Comment